Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšie odhalenie v Let’s Dance 3: Czoborová na parket! Má to však háčik!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (11)
Zora Czoborová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tretia séria Let’s Dance pomaly dostáva svoju tvár. Topky.sk zistili, že ďalšou v zozname tancujúcich celebrít je bývalá fitneska Zora Czoborová (42). Ako sme sa však od nej dozvedeli, problém je v tom, že jej tanečné poznatky sú dosť chabé.

Czoborová v ďalšej reality šou! Podľa nášho zdroja si už o mesiac obuje bývalá fitneska tanečné topánky v Let’s Dance. Samotná Zora našu informáciu nevyvrátila. „No, nemôžem to potvrdiť,“ vyšla z jej úst formulka hovoriaca za všetko. A napokon, Czoborová odpovedala aj na našu otázku, či by takúto ponuku prijala, keby ju od Markízy dostala. „Určite by som sa tam išla naučiť tancovať, je to zábava a je to pekné,“ vyjadrila sympatie k pripravovanej šou.

Topky.sk preto zisťovali, ako vyzerá vzťah Zory Czoborovej k tancu. „Veľmi pozitívny. Tanec je najlepší relax a dobitie energie,“ povedala nám. No s jej znalosťami tanečného umenia je to už horšie. „Čo sa týka spoločenského tanca, mám chabé poznatky. Viem, čo je valčík, polka, čardáš, no napríklad sambu od rumby nerozoznám,“ priznala Zora. Podľa jej výkonov v šou Hviezdy na ľade to však vyzerá tak, že by mohla na parkete príjemne prekvapiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu