Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sajfa, ty sa nezdáš: So sexi tmavovláskou sa držal za ručičky! A nechcel sa fotiť!

Matej Sajfa Cifra nechce, aby ho fotili. Zobraziť galériu (3)
Matej Sajfa Cifra nechce, aby ho fotili.

BRATISLAVA - Žeby nová láska!? Matej Sajfa Cifra (29) dorazil pred pár dňami do spoločnosti ruka v ruke so sexi tmavovláskou. Topky.sk preto zisťovali, či má jojkársky moderátor po modelke Linde Nývltovej novú lásku.

Široké úsmevy, iskra v očiach a vzájomné dotyky! Takto dorazil pred pár dňami na párty Matej Sajfa Cifra v sprievode dámy. Zaujímavé je, že v momente, ako dvojica vzbudila pozornosť novinárov, pustil Sajfa partnerkinu ruku a zahlásil: „Nefotiť, toto je ešte čerstvé!“

Topky.sk preto u samotného moderátora zisťovali, či to je jeho nová priateľka. „Je to moja dlhoročná kamarátka Michaela Lazárová,“ vysvetľuje Sajfa. Ako nám ďalej povedal, vyjadrenie pred novinármi myslel zo žartu. „Tvárili sme sa ako hollywoodske hviezdy, ktoré si neželajú byť fotené,“ smial sa výrečný moderátor, ktorý nás ubezpečil, že po minuloročnom rozchode s modelkou Lindou Nývltovou je stále bez priateľky. Pred verejnosťou však netají, že by novú známosť privítal.



Sletujte TOPKY TV: Sajfov príchod do spoločnosti s Michaelou Lazarovou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu