Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zlodejka Jennifer Lopez: Diamanty sú zadarmo - stačí si ich požičať a nevrátiť!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (6)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Drzosť najhrubšieho zrna a maniere hraničiace s krádežou momentálne predvádza svetu latino hviezda Jennifer Lopez. Tá si totiž na spoločenskú príležitosť zapožičala luxusné šperky, ktoré však nielenže nevrátila, ale odmietla za ne zaplatiť čo len jediný cent!

Rodáčka z Bronxu si minulý týždeň zapožičala od Roberta Mouawada diamantové šperky v hodnote 50 tisíc dolárov, a to pri príležitosti uvedenia novej línie oblečenia z dielne návrhárky Andrey Lieberman. Od švajčiarskeho klenotníka si cenné ozdoby zapožičali aj Gwen Stefani (39), Leah Remini (38) a Ellen Pompeo (39), pre ktoré spomínaná dizajnérka takisto navrhuje módne kúsky. Všetky dámy však na druhý deň po prehliadke klenoty vrátili - s výnimkou Jennifer (39). Tá si totiž slovo "požičať" vyložila po svojom.

Celú záležitosť objasnil pracovník dotknutého klenotníctva v rozhovore pre denník New York Post: "Prijali sme hovor od jej manažéra Bennyho Medina, ktorý nás informoval, že Jennifer si šperky ponechá. Čo sa týka pána Mouawada, Jennifer môže mať, čokoľvek chce, ale jej požiadavka vyznela trúfalo."

Nie je nijakým tajomstvom, že Robert Mouawad je švajčiarsky multimilionár a uvedená hodnota diamantov ho o spánok určite nepripraví. Napriek tomu však viacerí považujú speváčkino konanie za neospravedlniteľné.

Svoj pohľad na nepríjemný incident denníku vysvetlil aj Jenniferin manažér: "Vôbec nešlo o požiadavku, bola to úplne jasná ponuka." Benny Medin ako argument ďalej uviedol, že klenoty spolu so šatami si herecká hviezda ponechala ako odmenu za účasť na prehliadke svojej kamarátky. Jennifer to síce mohla urobiť zadarmo, ale všetko bolo dohodnuté inak a herečka si to vyložila ako "celkom štedrú ponuku".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu