Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Manželstvo Jennifer Lopez: Vzájomné špehovanie a kontroly!

Marc Anthony a Jennifer Lopez Zobraziť galériu (7)
Marc Anthony a Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Latino diva známa svojím kyprejším pozadím sa momentálne v manželstve drží hesla "Dôveruj, ale preveruj". So sliedičmi v pätách však ani Marc Anthony svojej podarenej žienke nič nedaruje, a tak sa ich vzájomné spolužitie pomaly stáva nočnou morou!

Spoločný život prominentného páru sa premenil na sledovačku a sústavný dozor pripomínajúci scény z akčného filmu. Žiarlivá Jennifer totiž poslala svoju asistentku, aby striehla na jej manžela počas turné so skupinou Get Right. Hollywoodska kráska si vyžadovala pravidelné správy, v ktorých ju najviac zaujímali Marcove cudzoložnícke chúťky. Tie sa zatiaľ údajne nepotvrdili.

Spevák (39) svojej polovičke nezostal nič dlžný a odvtedy jej pravidelne kontroluje zoznam hovorov v mobilnom telefóne. Citeľná zmena, ktorú si okamžite všimli viacerí známi oboch manželov, sa dotkla aj herečkinho šatníka. Jenniferine sukne totiž už nie sú také krátke ako kedysi a jej niekdajší sexepíl je čoraz decentnejší.

Klince do manželskej rakvy Marc vráža aj svojimi početnými úletmi. Len minulý týždeň bol v nočných kluboch v New Yorku a Las Vegas "načapaný" pri flirtovaní s viacerými ženami. Krásavice balil sťažovaním sa na manželku, ktorá ho vraj robí poriadne nešťastným. Naozaj ironické vyhlásenie však vyšlo z úst jeho hovorcu na otázku manželskej krízy: "Darí sa im skvele."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu