Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ceny Zlatý Glóbus budú odovzdávať aj Jennifer Lopez a Salma Hayek

Salma Hayek Zobraziť galériu (12)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

USA - K už potvrdeným menám osobností, ktoré budú 11. januára 2009 odovzdávať ceny Zlatý glóbus, pribudli ďalšie mená účinkujúcich. Vzácne ocenenia si víťazi v jednotlivých kategóriách prevezmú aj z rúk herečiek Jennifer Lopez a Salmy Hayek.

Dvojicu pôvabných Latinoameričaniek doplnia v hoteli The Beverly Hilton v Los Angeles Amy Poehler, Seth Rogen, Simon Baker, Drew Barrymore a Sacha Baron Cohen.

Nomináciám na 66. ročník cien Zlatý glóbus kraľujú snímky Podivuhodný prípad Benjamina Buttona, Duel Frost/Nixon a Doubt, ktoré sú nominované päťkrát. Prvé dva z nich sú nominované aj v kategórii Najlepší film - dráma, kde ich doplnili snímky The Reader, Slumdog Millionaire a Núdzový východ.

Dve nominácie si vybojovala herečka Meryl Streep, ktorá sa o prestížnu cenu bude uchádzať v kategórií najlepšia herečka v komédii alebo muzikáli (Mamma Mia!) a v dráme (Doubt). Dve nominácie si vyslúžila aj Kate Winslet - za hlavnú úlohu v dráme Núdzový východ a za vedľajšiu postavu vo filme The Reader.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu