Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexuálny náboj v Eurovízii: Obnažené na javisku!

Dráždivé vystúpenia v Eurovízii. Zobraziť galériu (6)
Dráždivé vystúpenia v Eurovízii.

BRATISLAVA – Krátke sukničky, odhalené nohy a aj hlboké dekolty! Spevácka súťaž Eurovízia je každým kolom pikantnejšia. V tom poslednom sa rozhodli podaktoré interpretky, že nezaujmú iba spevom, ale aj dráždivým imidžom.

Speváci v Eurovízii si počas svojho vystúpenia už vypomáhali všeličím. Andrea Zimányiová napríklad spestrila hudobný prednes „lietajúcim“ artistom, Mária Čírová zasa klavírom obloženým sviečkami a ružovými lupeňmi.

V treťom - zatiaľ poslednom semifinálovom kole, však podaktoré dievčatá vsadili okrem spevu aj na dráždivejšiu stránku svojho vystúpenia. Na rozdiel od konkurencie sa totiž speváčky navliekli do sexi outfitov, ktorými dráždili pohľady divákov. A aj vďaka tomu od nich chceli zrejme získať viac esemesiek.

Speváčka Dáša „Mamba“ Šarközyová sa rozhodla využiť všetky ženské zbrane. Nezostala pritom nič dlžná svojmu imidžu sexice. V krátkej sukničke s odhaleným chrbtom si hopsala na javisku a snažila sa „predať“ skladbu s názvom Krídla čo najlepším spôsobom.

Podobným sexi nábojom chcelo zaujať aj dievčenské trio G-Strinx. Huslistky však posunuli hranicu pikantnosti ešte ďalej. Pri pohľade na čierne pančušky, priesvitné šatôčky a hlboký výstrih bol ich hudobný nástroj iba chabým doplnkom vystúpenia.

Od výberu zvodného typu oblečenia si zrejme veľa sľubovala aj finalistka tretej série SuperStar Ivana Kováčová. Vyzerá to tak, že inšpiráciu pre svoje vystúpenie hľadala aj v dievčenskej kapele Pussycat Dolls, ktorá v utorok odohrala v Bratislave koncert. Na pomoc si preto zavolala krepčiace blondínky. Sama na seba pritom navliekla krátku sukňu, pod ktorú si obliekla legíny. Na rozdiel od amerických „sokýň“ však nezožala svojim vystúpením taký úspech.

Všetky tieto slečny majú okrem voľby zvodného oblečenia aj ďalší spoločný znak. Ani jedna z nich nepostúpila do ďalšieho zápolenia o účasť v moskovskom finále Eurovízie. Zdá sa, že diváci oceňujú viac spev ako vystúpenie so sexuálnym nábojom.

Fotografie nájdete v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu