Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Berkyová nadobro odpísaná! Nahradí ju Hatalová!

Vierka Berkyová, Natália Hatalová Zobraziť galériu (8)
Vierka Berkyová, Natália Hatalová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Spevácka šou začína naberať poriadne na obrátkach! V piatom - poslednom semifinálovom kole Eurovízie nastali poriadne zmeny! Víťazka tretej série SuperStar Vierka Berkyová (17) v ňom nevystúpi. Topky.sk zistili, že ju nahradí ďalšia superstáristka Natália Hatalová (19).

Berkyová kašle aj na Eurovíziu! Dôvod, prečo sa nezúčastní speváckej šou, je údajne ten, že sa nachádza ďaleko za hranicami Slovenska. Vraj až v Austrálii. Otázkou posledných dní preto bolo, kto ju nakoniec nahradí v speváckej šou.

Pošuškávalo sa, že prípadnou náhradníčkou môže byť strieborná SuperStrar Dominika Mirgová. Tá však o "záskok" neprejavila záujem. Ďalšia, ktorá mohla zaplátať vzniknutú "dieru" po Vierke Berkyovej, bola tiež finalistka tej istej hudobnej relácie - Natália Hatalová. A podľa našich informácii to bude práve ona, kto zaspieva namiesto Vierky skladbu s názvom Spím z produkcie Mila Suchomela. 

Topky.sk v súvislosti so vzniknutou situáciou zisťovali, čo na nečakanú účasť hovorí samotná Hatalová. „Bolo to náhle, pre mňa naozaj nečakané. Keďže Vierka nie je dostupná a mne sa tá pieseň naozaj páči, nevidím dôvod, prečo by som sa Eurovízie nezúčastnila. Určite by som do toho nešla, keby som s tou piesňou nebola stotožnená,“ prezradila pre topky.sk speváčka, ktorá by si postupom do finále splnila ďalší sen.

Ako sama ďalej priznáva, v piatom semifinálovom kole má obrovskú konkurenciu, ktorú vidí najmä v skupine Desmod a spevákovi Petrovi Cmoríkovi. Paradoxné pritom je, že ešte nedávno spolupracovala so skupinou Desmod ako vokalistka. Teraz bude viac-menej ich plnohodnotnou konkurenciou. „Ja som vystupovanie so skupinou brala ako skúsenosť. Je to veľmi zaujímavé, teraz budem bojovať proti nim,“ povedala Natália.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu