Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Opatovský v Eurovízii: Tajomstvo jeho nečakaného postupu!

Robo Opatovský Zobraziť galériu (7)
Robo Opatovský

BRATISLAVA – Nepostúpil iba vďaka esemeskujúcim divákom! Spevák Robo Opatovský (37) si to vie výborne zariadiť. Topky.sk zistili, že za jeho pondelkovým úspechom, kedy postúpil do slovenského finále Eurovízie, sa okrem víťazstva u esemeskujúcich divákov skrýva aj niečo iné. Čomu vďačí za prvé miesto?

Výsledky tretieho semifinálového kola speváckej šou Eurovízia mnohých šokovali.  Po napínavom hlasovaní esemeskujúcich divákov si totiž prvé miesto prekvapivo „uchmatol“ Robo Opatovský, ktorý bol takmer po celý čas živého vysielania na dne rebríčka. Exceloval až v závere programu, kedy predbehol spevácku konkurenciu. Z víťazstva bol preto nesmierne šokovaný a dokonca sa takmer nezmohol ani na jedno slovo.  „Určite to nebolo hrané. Stále tomu nemôžem uveriť,“ povedal nám v zákulisí Opatovský.

Topky.sk zistili, že za svoj postup nevďačí len hlasujúcim divákom, ale aj niečomu úplne inému. Aký bol jeho tajný recept na úspech? „Volal som svojej priateľke Katke tesne predtým, ako som išiel vystupovať. Povedal som jej, že som na poslednom mieste. Ona mi povedala: Robo, daj to len pre mňa a venuj mi tú skladbu. Odspievaj ju z najväčšieho srdca,“ priznal spevák, ktorý dal na jej radu. Skladbu s názvom Prší zanôtil s obrovským precítením, za čo sa mu diváci odmenili najväčším počtom esemesiek. „Asi to ľudia cítili, že som dal do toho srdce, maximum,“ dodal Opatovský, ktorý je tak o krôčik bližšie k moskovskému finále.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu