Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Eurovízia - Šokovaný Opatovský: Z výsledkov bol úplne mimo!

Slovenské národné finále má Robo Opatovský isté. Zobraziť galériu (4)
Slovenské národné finále má Robo Opatovský isté.

BRATISLAVA - Napínavé do poslednej chvíle! Presne také bolo včerajšie tretie semifinálové kolo Eurovízie. Slovenské národné finále ochutnajú po rozhodnutí divákov a poroty Robo Opatovský (37), Peter Bažík (23) a Komajota.

O čosi bližie k moskovskému finále je trojica spomínaných interpretov, ktorí po včerajšom semifinálovom kole postúpili do ďalšieho boja. Po napínavom hlasovaní esemeskujúcich divákov si prvé miesto prekvapivo „uchmatol“ Robo Opatovský. Ten bol takmer po celý čas na dne rebríčka, no v závere vyletel na vrchol tabuľky.

Sám bol z tohto výsledku šokovaný. Situáciu na pódiu musel zachraňovať moderátor Martin Pyco Rausch, pretože Opatovský sa poriadne nezmohol na slovo.  „Mal som nejaké dve percentá, no na konci dvanásť,“ vyšlo z neho horko-ťažko vyjadrenie, pričom sa z roztržitosti pomýlil v percentuálnom stave hlasovania, pretože v skutočnosti mal cez 20 %. „Stále tomu nemôžem uveriť,“ povedal topkám v zákulisí, keď už sa trochu upokojil.

Z druhého miesta postúpil Peter Bažík, ktorý odspieval spolu so svojou priateľkou Andreou Súľovskou skladbu s názvom Nebudem stáť. Iba o vlások s ňou predbehli trio sexi huslistiek G-strinx, ktoré sa muselo uspokojiť s tretím - nepostupujúcim miestom.

Z pozície nominanta poroty putuje do ďalšieho kola skupina Komajota. „Výsledky poroty a divákov sa väčšinou odlišujú,“ zdôvodnil týmito slovami výber kapely predseda poroty Laco Lučenič. Po včerajšku je teda zloženie slovenského finálového kola nasledovné: Andrea Zimányiová, Robo Šimko, VIP, Tomáš Bezdeda, Mária Čírová, Mukatado, Robo Opatovský, Peter Bažík a Komajota.

Slovenská televízia odvysielala tretie semifinálové kolo o jeden deň neskôr, ako bolo pôvodne plánované. Dôvodom bola tragická havária autobusu v Polomke. V súvislosti so smutnou udalosťou sa rozhodla finančne podporiť pozostalých po obetiach. Výťažok zo včerajšieho diváckeho SMS hlasovania venovala práve im.  

 

V treťom semifinálovom kole rozhodli esemeskujúci diváci takto:

01. Robo Opatovský - Prší

02. Peter Bažík a Andrea Súľovská - Nebudem stáť

__________________

03. G-strinx - Rytmus vášne

04. Katka Koščová - Pri sebe

05. Milan Lieskovský feat. Peter Bulík a Janka Bajnoci - Bliss

06. Komajota - 7 nocí (nominant poroty)

07. Ivana Kováčová - Všetko 

08. ENS - Už je čas

09. Dáša Šarközyová - Krídla 

10. Roman "Galo" Galvánek - Láska z papiera

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu