Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Vianoce Tomiho Popoviča: Po trinástich rokoch na Slovensku!

Tomi Popovič Zobraziť galériu (3)
Tomi Popovič

BRATISLAVA – Najkrajšie sviatky v roku nebude tráviť sám za veľkou mlákou, ale doma na Slovensku! Spevák Tomi Popovič (31), ktorý žije v Chicagu, sa rozhodol stráviť po trinástich rokoch Vianoce s rodinou na Slovensku.

Úspešný Slovák Tomi Popovič, ktorý prerazil nielen v Amerike, ale aj v Japonsku, pred pár dňami zavítal opäť domov. Po trinástich rokoch teda zažije znovu slovenské Vianoce spolu so svojou mamou a dvoma bratmi. „Už som tu bol pár krát, ale toto sú moje prvé Vianoce po 13-tich rokoch doma,“ povedal pre topky.sk najmladší Popovič, ktorý darčeky nakúpil už v Amerike.

Tomi Popovič - niečo o ňom:

Pochádza z rodiny, ktorej priezvisko nie je na Slovensku neznáme. Má dvoch starších bratov, ktorí figurujú v slovenskej umeleckej sfére. Jeden je skladateľ, aranžér a dirigent Anton Popovič, druhý herec a muzikant Sava Popovič. Tomáš ako 18-ročný odišiel do Spojených štátov, aby si splnil spevácky sen a žije tam doteraz - už 13 rokov.

V súčasnosti má na svojom konte album svetových parametrov, ktorý sa predáva nielen v Amerike, ale aj v Japonsku. Nedávno vyšiel v Maďarsku, Poľsku a Nemecku a tiež na Slovensku. Nasledovať má Taliansko, Austrália, Čína, Kórea, či Južná Amerika. Celkový predaj Tomiho platne sa už priblížil k 100 tisíc predaným kusom. To mu však nestačí a považuje to len za začiatok.

Pred pár dňami isté rádio nasadilo do éteru aj jeho druhý singel Waiting. Najznámejšia je jeho pesnička Baby get down, ktorú pred pár dňami zaspieval aj na galevečere Športovec roka.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu