Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Missky: Súťaž je poslanie aj výzva

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Forza)

TABA – Z inej stránky ako teraz by v prípade víťazstva v súťaži Miss Slovensko 2009 vnímala život 19-ročná náhradníčka Patrícia Jakabová.

Dokončiť vysokú školu Špeciálneho inžinierstva v Žiline by radšej chcela 21-ročná Ivana Smolková s poradovým číslom desať. Do súťaže sa vždy chcela prihlásiť "dvanástka“ Petronela Pribilová, ktorú v tom podporili aj rodičia a Aneta Valentová, s číslom jedenásť, vníma zase súťaž ako „určité poslanie“.

"Neviem, či sa dá presne hovoriť o ambíciách, ale určite v tom bola trošku zvedavosť. Sledujem túto súťaž každý rok, takže som to chcela vyskúšať na vlastnej koži. S tým sme sem prišli, že máme aspoň nádej maličkú, že vyhráme a budeme každá v to veriť. Takisto aj ja,“ uviedla Lozorčanka Valentová. Náhradníčka Jakabová by však ani v prípade, že by nepostúpila nič neľutovala.

"Budem rada aj tak. Spoznala som veľa nových ľudí, v Egypte je super a mám veľa nových zážitkov,“ spresnila sympat ická Bratislavčanka.

Odhadnúť, ktorej z finalistiek napokon nasadia korunku krásy si netrúfa 21-ročná Ivana Smolková. "Tento rok je v súťaži veľmi veľa krásnych dievčat, preto si netrúfam odhadnúť, ktorá z nás by mohla vyhrať. Necháme sa prekvapiť na finálový večer,“ priznala.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu