Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Miss Slovensko 2009: Konečne sa vyzliekli!

Takto dievčatá pózovali. Zobraziť galériu (7)
Takto dievčatá pózovali.

TABA/BRATISLAVA – Na tieto fotografie sme si museli počkať mesiac! Presne taká doba uplynula od oficiálneho predstavenia finalistiek súťaže krásy Miss Slovensko 2009. Topky.sk vám prinášajú prvé zábery sexi dievčat v plavkách. Ako sa vám páčia?

Dievčatá stihli od pondelkového príletu do egyptského letoviska Taba nafotografovať módne kolekcie do katalógu a časť dokrútok do priameho prenosu. „Dnes sme začali fotografovať finalistky v plavkách. Zábery vznikali v krásnom prostredí hory Al-Borqua, ktorá sa nachádza uprostred púšte – 35 metrov nad hladinou mora,“ povedala šéfka súťaže Lucia Hablovičová.

Rovnako ako včera, tak aj dnes, museli dievčatá kvôli foteniu vstávať skoro ráno. No pomaly si na to už zvykajú. „Spali sme pár hodín a ráno o piatej bolo dosť chladno. Spoločne sme sa tešili na východ Slnka, ktoré však cez zopár mrakov príliš nehrialo. Dúfam, že výsledok aspoň bude stáť za to,“ uviedla finalistka číslo osem Katarína Príkazská.

V nabitom programe si však dievčatá predsa len našli chvíľku na odpočinok a včerajší podvečer strávili v beduínskom stane pri fajčení vodnej fajky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu