Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Rakovská: Takto sa robí kariéra! Moderovanie nestačí... bude z nej herečka!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská

BRATISLAVA – To je ale prekvapenie! Fešná blondínka Barbora Rakovská (22) sa objaví ako herečka v pripravovanom seriáli televízie Markíza s názvom Rádio.

Potom, ako v decembri v Záhorskej Bystrici zrušili Priateľky, chystá vedenie Markízy nový seriál. Ten sa bude volať Rádio a jednu z úloh v ňom stvárni aj moderátorka, ktorá sa zviditeľnila najmä vďaka šou Slovensko má talent.

Plavovláska si tu zahrá postavu recepčnej. Keďže je seriál ešte v štádiu príprav, Barbora sa na túto tému vyjadruje veľmi opatrne. „Je to veľmi zaujímavá ponuka,“ povedala pre topky.sk, no zároveň dodala, že sa rozhoduje medzi viacerými pracovnými ponukami. Podľa našich informácií ešte zmluva nie je podpísaná. Ako sme sa však dozvedeli od nášho zdroja, tento administratívny úkon je už len formalitou.

V súvislosti s črtajúcou sa seriálovou úlohou Barbory Rakovskej nás zaujímalo, či jej herectvo nie je cudzie. „Nemám zatiaľ žiadne skúsenosti,“ povedala nám úprimne blondínka. To však Barbore zjavne neprekáža. A ako sa zdá, touto úlohou v seriáli tromfne aj kolegyňu Mariannu Ďurianovú, ktorá sa v minulosti objavila ako letuška v Ordinácii v ružovej záhrade, kde si zahrala v jednej epizóde.

V prípade Rakovskej však pôjde o dlhodobú spoluprácu. Okrem Barbory by sa mal v novej relácii televízie Markíza objaviť aj modrooký moderátor Pavel Bruchala. V hre sú aj mená ako Marián Geišberg, Marta Sládečková či Filip Tůma.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu