Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rakovská šokuje: Dostala lukratívny moderátorsky flek!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (7)
Barbora Rakovská

BRATISLAVA - Talent ju vyšvihol poriadne vysoko! Moderátorka Barbora Rakovská (22) si môže teraz prácu vyberať. Pre topky.sk prezradila, že dostala niekoľko moderátorských ponúk. Najlukratívnejšia prišla dokonca až z Ameriky!

Barboru Rakovskú spoznali diváci najmä vďaka moderovaniu šou Slovensko má talent. Hoci sa na ňu kvôli tomu spustila lavína kritiky, ona to ustála. Dokonca to dokázala výborne zužitkovať. Ako nám nedávno prezradila, dostala niekoľko pracovných ponúk. A mnohé moderátorky jej ich môžu v tichosti závidieť. Barboru totižto oslovili až spoza „veľkej mláky“.

„Mám viacero ponúk. Najzaujímavejšia, akú som dostala, sa týka moderovania Fashion night v New Yorku. Veľmi sa na to teším. Je to pre mňa veľká česť,“ prezradila nám bývalá rosnička, ktorá však chce i naďalej pracovať v televízii Markíza. Zatiaľ síce netuší, v akej relácii. Podľa našich informácií, by sa mala v novom roku objaviť ako moderátorka v Teleráne.

 

Barbora Rakovská o novej ponuke z USA. 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu