Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rakovská: Český top moderátor Leoš Mareš z nej bol hotový!

Barbora Rakovská a Leoš Mareš. Zobraziť galériu (7)
Barbora Rakovská a Leoš Mareš.

BRATISLAVA – Páči sa mu! Najlepšie platený český moderátor Leoš Mareš (32) je nadšený z markizáckej moderátorky Barbory Rakovskej (22). A nielen z nej, ale aj z jej moderátorského výkonu.

Sympatická plavovláska Barbora Rakovská sa zviditeľnila najmä moderovaním šou Slovensko má talent. A vďaka tomu si ju všimol aj jej kolega Leoš Mareš, ktorý sa pred pár dňami ukázal pod Tatrami, aby si pozrel finálovú epizódu spomínanej relácie.

Barbora sa mu vraj ako moderátorka veľmi páčila. „Poznám ťa z telky,“ povedal s úsmevom český moderátor sexi Barbore pri ich prvom zoznámení. Rakovská pohotovo zareagovala s lichotivým tónom v hlase: „ Aj ja teba.“

Tým však ich flirtovanie nekončilo. Ako sme totiž zistili, dvojica si „hrkútala“ aj o téme Barborinho moderovania markizáckej šou. Topky.sk prišli na to, ako ich rozhovor ďalej pokračoval. „Rozprávali sme sa o moderovaní. Povedal mi svoj názor. Bol veľmi pozitívny a presvedčil ma, že ani kritika nemusí znamenať, že je moderátorsky výkon zlý. Dosť mi pomohol,“ prezradila pre topky.sk blondínka, ktorá si Mareša za jeho pomoc veľmi váži.

V súvislosti s jeho návštevou sa pošuškáva, že tu bol kvôli prípravám projektu, v ktorom by Česko a Slovensko hľadalo spoločne najväčší talent. A to by sa zrejme zdržoval v Bratislave častejšie. Po prejavených sympatiách k slovenskej moderátorke by sa mal mať preto na pozore Barborin priateľ Martin a Marešova manželka Monika.

Tá už o jeho úletoch vie svoje. Pred svadbou s Leošom si totiž s ním užila problémov vyše hlavy. Krátko predtým, ako sa dvojica postavila pred oltár, sa prevalili na verejnosť fotografie, na ktorých sa moderátor oddáva sexuálnym hrátkam s neznámou blondínou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu