Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fialová už nie je panna! Po sexe jej skučeraveli vlasy...

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (15)
Zuzana Fialová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Herečka Zuzana Fialová (34) si zaspomínala, ako sa cítila, keď bola ešte pannou. V novom divadelnom predstavení Tanec toreádorov totiž hrá tridsaťšesťročnú nepoškvrnenú ženu! Topky.sk vám prezradia pikantné podrobnosti.

V spomínanej hre Zuzana Fialová nestvárňuje žiadnu temperamentnú dračicu, ale stelesňuje nevinnosť. „Moja postava je tridsaťšesťročná panna, ktorá sedemnásť rokov čaká na muža, čo ju očaril na plese a bráni svoju počestnosť aj s revolverom v ruke,“ prezradila nám Fialová.

Nás samozrejme zaujímalo, ako sa Zuzana stotožnila s postavou, ktorá je v podstate jej pravým opakom. „Ako sa mi to hralo? Spomenula som si na koniec minulého storočia, kedy som ešte aj ja bola panna...“ odpovedala nám s humorom sebe vlastným. Zuzanina postava nakoniec svoju lásku nájde a prejde zaujímavou premenou. „Po tom akte jej vlasy z toho stanú dupkom,“ vysvetlila nám Zuzana svoju strapatú parochňu.

 

Pozrite si vo videu ukážky z hry a Zuzanine odpovede na naše otázky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu