Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Fialová má po operácii: Bála sa narkózy!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (10)
Zuzana Fialová

MNÍCHOV/BRATISLAVA – Zuzana Fialová (34) má už v týchto chvíľach operáciu hlasiviek za sebou. Pomaly by sa mala prebúdzať z narkózy. Topky.sk sa s herečkou spojili niekoľko hodín pred zákrokom!

Včera večer sa nám podarilo zastihnúť Zuzanu Fialovú už v Mníchove, kam si išla ľahnúť pod nôž. „Absolvovala som nejaké vyšetrenia. A zábavné posedenie s anesteziologičkou, z ktorého som veľkú časť nerozumela, pretože prebiehalo celé v nemeckom jazyku“ povedala nám Zuzana so smiechom.

Operácia sa konala dnes ráno, no nejaký čas trvá, kým sa pacient preberie z narkózy. „Mala by som sa prebudiť poobede. A keby náhodou nie, tak vedzte, že sa na vás za nič nehnevám,“ vtipkovala, no zároveň uvedomovala si Zuzana riziká celkovej anestézie.

A prečo sa dala operovať až v ďalekom Mníchove? „Je tu špecialistka pre hlasových profesionálov a zároveň špecialistka na tento edém, čo mám. Preštudovala som si jej profil na internete a vzbudila u mňa dôveru,“ prezradila herečka dôvody, kvôli ktorým nepodstúpila operáciu na Slovensku.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu