Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jennifer Lopez: Prešla si ťažkými vzťahmi

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - S partnerským životom to nikdy nie je jednoduché a už obzvlášť nie v okruhu amerických prominentov. Na svoje si spomína aj speváčka J.Lo, ktorej vzťahy tiež neboli vždy práve ružové.

V hektickom živote amerických celebrít nikdy poriadne neviete, na čom vlastne ste. Žiarlivostné scénky, nevera a rozdiely záujmov vedú k rýchlemu rozpadu často krát pomerne čerstvo vzplanutej náklonnosti.

Nikto by však nepovedal, že aj energicky a vyrovnane pôsobiaca sexi speváčka kvôli svojim partnerom už neraz padla do kolien.

„Zažila som vzťahy, ktoré vás prinútia pochybovať o tom, kto vlastne ste, čoho ste schopní a čo si vôbec zaslúžite,“ hovorí smutne a dodáva: „Trvalo mi trošku dlhšie, kým som to pochopila.“

O neúspešných rozhodnutiach svedčia aj dva rozvody, ktoré sa uskutočnili len krátko po svadbe. Ani známy spevák P.Diddy (38) alebo herec Ben Affleck (36) neprešli výberovým konaním na postup k celoživotnému partnerstvu.

Jennifer (39) našla konečne svoje šťastie pri Marcovi Anthonym, s ktorým počala dvojičky Maxa a Emme. Deti jej vraj zmenili celý pohľad na doterajší život.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu