Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Salma Hayek zažiarila božským výstrihom medzi hrdinami roka

Salma Hayek Zobraziť galériu (6)
Salma Hayek (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jedna z najsexy mamičiek Hollywoodu rozhodne vie, ako zvýrazniť to, čo na nej muži obdivujú najviac. Na slávnostný večer televíznej stanice CNN zavítala v nádherných šatách modrej farby s neodolateľným dekoltom.

Počas uplynulého víkendu sa v hollywoodskom divadle Kodak zišli viaceré celebrity, aby pomohli vyhlásiť hrdinov roka, ktorých nominovala spomínaná káblová televízna spoločnosť. Mimoriadna pozornosť sa ušla práve Salme, ktorej odhalené kypré poprsie už opäť priťahovalo pohľady doslova ako magnet.

Medzi prítomnými hosťami sa našli prominenti takých zvučných mien ako Taylor Swift, Selena Gomez či Meg Ryan. Herečka Jessica Biel dorazila v krátkych šatách, v ktorých nápadne pripomínala sivú myšku s plochým hrudníkom. Cameron Diaz zbytočne neexperimentovala a zvolila decentnú čiernu kombináciu. Svojim príjemným vystúpením celý večer obohatili hudobné hviezdy John Legend a Alicia Keys.

Tohtoročné ocenenie Hrdina roka poputovalo do rúk Liz McCartney z Louisiany za obetavú pomoc pozostalým, ktorí boli po ničivom hurikáne Katrina nútení zrekonštruovať svoje domovy. Každý z desiatich nominovaných hrdinov získal 25000 dolárov, víťazka si odniesla prémiu vo výške stotisíc dolárov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu