Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Kristína Farkašová: Tikajú mi biologické hodiny!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (7)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA – Kristína Farkašová (26) túži po dieťati! S priateľom Kamilom Mikulčíkom (31) už túto tému aj preberali. Veď sú spolu už tri roky! Topky.sk vedia, akú dohodu urobil párik ohľadom svojho budúceho potomstva.

Kristínu Farkašovú sme stretli na vianočnej akcii istého bratislavského hotela. Svoju priazeň tam nevenovala svojmu priateľovi Kamilovi Mikulčíkovi, ale deťom z detského domova. „Bola som fascinovaná dvoma dievčatkami – Paťkou a Sárinkou. Naplnili ma radosťou na niekoľko dní,“ povedala nám Kristína.

Topky.sk samozrejme zaujímalo, či Kristína neplánuje už aj vlastné dieťa. Vek na to má a stály vzťah tiež. „Biologické hodiny mi tikajú asi od štrnástich,“ zasmiala sa Kristína. A čo na jej túžbu hovorí priateľ Kamil Mikulčík? Je po troch rokoch vzťahu pripravený mať s Kristínou dieťa? „Samozrejme, že sme túto tému preberali, ale ešte chvíľu počkáme, kým sa situácia na všetkých frontoch upokojí a my budeme môcť dať dieťatku pokojný, láskyplný domov plný srandy,“ vysvetlila nám svoje plány Kristína. Zatiaľ si túžbu po bábätku kompenzuje staraním sa o deti priateľov a dokonca uvažuje o tom, že sa začne venovať deťom z detských domovov.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu