Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Farkašová: Dala do ponuky svoje prsia!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Odviazali sa! Na párty, ktorá sa konala po piatkovej premiére muzikálu Producenti, mali herci dôvod na oslavy. Najvoľnejší priechod svojim radostným emóciám dala Kristína Farkašová (25), ktorá opäť potvrdila svoju „uletenú“ povahu.












Farkašová: Dala do ponuky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)
Vrátilo sa jej to! Na augustovej tlačovej konferencii ku spomínanému muzikálu chytala Kristína Farkašová za prsia hereckú kolegyňu Evu Sakálovú. V piatok sa však ocitla v roli „obete“. Na párty, ktorá sa konala po premiére, neodolal jej dekoltu herec Ludwig Bagin a chytil ju za prednosti. Kristíne to však podľa výrazu tváre zjavne neprekážalo. Jeho ruku zložila až po chvíli. Samozrejme, išlo iba o žart. Na celú situáciu totiž dohliadal jej priateľ Kamil Mikulčík, ktorý je u svojej polovičky na podobné „fóriky“ zvyknutý. Herečka je totiž rada stredobodom pozornosti. Dôkazom môže byť aj fakt, že v ten večer ešte ochotne zapózovala s hercom Michalom Rovňákom, ktorému pre zmenu ukázala poodhalené koleno.





Farkašová: Dala do ponuky
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Peter Frolo)
Kristína Farkašová však nebola jediná, kto sa na žúre zabával. Divoké tanečné kreácie predviedol aj bývalý SuperStarista Marek Kravjar, ktorý v muzikáli tiež vystupuje. S tanečníčkou Luciou ukázali sólo, ktorým by bezpochyby zabodovali aj v relácii Let´s Dance. „Dúfam, že mi nevidno nohavičky,“ smiala sa Lucia, keď ju jej parketový tiger otáčal dole hlavou. Čo sa samotnej premiéry týka, herci zožali u publika úspech. Diváci ich za výkon odmenili dlhým potleskom a standing ovation. „Atmosféra v zákulisí bola fajn. Sme radi, že to máme úspešne za sebou,“ povedal pre topky.sk Viktor Horján, ktorý v predstavení stvárňuje úlohu homosexuálneho režisérovho asistenta.


Viac fotografií zo žúru si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu