Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Pavol Rusko a manželka Vierka: Rozvod?!

Pavol Rusko s manželkou. Zobraziť galériu (3)
Pavol Rusko s manželkou.

BRATISLAVA - Nežijú spolu viac ako rok! Bývalý televízny magnát Pavol Rusko (45) a jeho žena Viera (42) vraj prežívajú krízu! Ako sa topky.sk dopočuli, v mediálnych kruhoch sa v súvislosti s ich manželstvom čoraz častejšie skloňuje slovo rozvod.

Bývalý spolumajiteľ televízie Markíza Pavol Rusko sa v spoločnosti v poslednom období ukazuje sám - bez manželky Viery. Dokonca ani na premiére jeho muzikálu Fontána pre Zuzanu, ktorá sa konala začiatkom októbra, s ním zákonitá polovička neprišla.

Podľa našich informácií žije bývalý minister hospodárstva už viac ako rok bez nej. Média už pred vyše rokom špekulovali o ich manželskej kríze, keď jeho žena odišla v lete minulého roka s deťmi do zahraničia. Ich plánovaný výlet sa dokonca z dvanástich mesiacov predĺžil už na takmer rok a pol.

A vôbec to nevyzerá tak, že by sa mali čoskoro vrátiť späť. Viera Rusková spolu s deťmi Líviou (13) a Pavlom (5) podľa našich informácií stále žijú v Španielsku. Rodina údajne býva v tichej štvrti Barcelony, ktorá je od Bratislavy vzdialená 1 350 kilometrov. Tu žijú v prenajatom rodinnom dome. Dokonca tam vraj má Ruskov syn Pavol súkromného učiteľa na cudzie jazyky. 

V mediálnych kruhoch sa v súvislosti s odlúčením manželov Ruskovcov už dlhšie pošuškáva, že sa takmer po pätnásť rokov trvajúcom zväzku rozvádzajú. Podľa našich, na sebe nezávislých zdrojov, je už pár údajne dávno rozvdený. 

Topky.sk preto oslovili Pavla Ruska, ktorý na margo svojho rozvodu po dlhšom rozmýšľaní odvetil: „Nie, o ničom takom neviem. Nič také sa nechystá,“ poprel možnosť, že by sa s manželkou rozviedli. Ktovie, možno len nechcel prezradiť svoje prísne strážené tajomstvo.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu