Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hanblivá Rihanna: Do bozkávania sa nehrniem!

Hanblivá Rihanna Zobraziť galériu (13)
Hanblivá Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Imidž každej americkej celebrity nemusí byť založený na povahe svojho nositeľa. Obdobne je to aj s divoškou Rihannou, ktorá je vraj v súkromnom živote plachá a utiahnutá.

Len pár dní dozadu sme mali možnosť vidieť túto úspešnú speváčku predvádzať horúce vystúpenie v sexi kostýme pripomínajúc tú najdominantnejšiu posteľovú partnerku. Rihannino (20) verejné vystupovanie je doslova nabité vášnivosťou a erotikou. Sama však o sebe prezrádza, že jej zmyselná pódiová osobnosť je poriadne ďaleko od reality.

Svoju plachosť vysvetľuje aj na svojom vzťahu k mužom a prvým bozkom: „Môžete cítiť, že prvý bozk sa už blíži, viete to, keď nastane ten správny čas. Pokiaľ sa ma chlapec nepokúsi do konca rande pobozkať, nemyslím si, že by sa niečo udialo zle. To vôbec nie.“

Na svoj prvý bozk s novým partnerom musí teda byť poriadne pripravená. Sklamanie z nevydareného stretnutia nastane podľa speváčky iba vtedy, „ak ste naozaj prepojení a on nespraví ten krok k tomu, aby vás pobozkal, tak potom sa asi niečo pokazilo. Ale pokiaľ sa len najprv spoznávate, tak je to v poriadku.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu