Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Madonnin vianočný darček exmanželovi: Tvrdý súboj o deti!

Madonna Zobraziť galériu (9)
Madonna (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Zdá sa, že kráľovná popu je na svojho bývalého manžela naozaj poriadne nabrúsená. Po tom, čo vo svojom dome zahladila všetky stopy jeho niekdajšej prítomnosti, sa teraz zo všetkých síl snaží, aby Guy Ritchie zostal na Štedrý večer pri stole úplne sám!

40-ročný režisér momentálne prežíva krušné chvíle. Domnieval sa totiž, že tohtoročné Vianoce sa budú niesť v znamení pánskej jazdy a pre svojich synov Rocca (8) a adoptovaného Davida (3) už stihol naplánovať tradičné britské sviatky. Jeho exmanželka má však na celú záležitosť úplne iný názor.

Madonna mala Vianoce pôvodne stráviť len so svojou 12-ročnou dcérou Lourdes, ktorú má z predchádzajúceho vzťahu s fitnes trénerom Carlosom Leonom. Všetko si však na poslednú chvíľu rozmyslela a teraz si neželá nič iné, ako mať počas sviatkov všetky ratolesti pod svojou newyorskou strechou.

Kameňom úrazu je v tomto prípade súdna dohoda, podľa ktorej si Guy môže svoje deti zobrať do Londýna na štyri až päť dní v mesiaci, pričom v New Yorku mu je umožnené užívať si ich až dva týždne. A keďže konkrétna deľba poručníckych práv pre jednotlivé dni je na dohovore bývalého páru, záležitosť sa zvrtla do sporu, ktorý sa v súčasnosti nachádza na mŕtvom bode.

Najväčšou prekážkou v akomkoľvek rozumnom dohovore je vzájomná neochota komunikovať a posielanie si odkazov cez osobných asistentov. Obe zúčastnené strany si už najali tých najlepších právnikov a nad súdnou sieňou sa zmráka na poriadnu búrku.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu