Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Britney Spears: Nedokonalá kópia Madonny

Madonna (naľavo) a jej verná kópia Britney Spears Zobraziť galériu (8)
Madonna (naľavo) a jej verná kópia Britney Spears (Zdroj: SITA)

OFFENBURG - Mnohí fanúšikovia by sa počas štvrtkovej noci mohli domnievať, že hudobná legenda Madonna zabudla spievať a zároveň omladla o dvadsať rokov. Na(ne)šťastie však išlo len o Britney Spears, ktorá predvádzala svoj veľkolepý návrat v navlas rovnakom kostýme!

Popová princezná absolútny nedostatok fantázie ukázala počas odovzdávania cien Bambi awards, ktoré tento rok zorganizovalo Nemecko. Britney počas nie celkom živého vystúpenia vyzerala, akoby Madonne z oka vypadla a po ceste si stihla len zmeniť farbu klobúka.

26-ročná speváčka predstavila svoj nový album Circus skladbou Womanizer, ktorá v jej podaní už tradične vyznela skôr ako tanečná šou než hodnotný hudobný zážitok. V ultrakrátkych nohaviciach a v priesvitnom tope však Britney priťahovala lačné pohľady ako magnet a publikum jej zúfalé kopírovanie Madonninho outfitu okamžite odpustilo. Hoci pôvabná blondínka takmer vôbec nespievala, diváci ju aj tak veľkoryso odmenili poriadnym potleskom.

Britney sa v spomínaný večer nielenže oficiálne vrátila na koncertné pódiá, ale odniesla si aj sošku v tvare srnky, ktorú jej odovzdal legendárny módny návrhár Karl Lagerfeld. Ani on si neodpustil pochvalu na speváčkinu adresu: "Obdivujem vás... nielen pre vaše umenie, ale pre vašu energiu. Vraciate sa nie iba ako fénix, ale ako rajka."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu