Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nepoučiteľná Jessica Biel: Už opäť dráždi prsiami!

Jessica Biel Zobraziť galériu (7)
Jessica Biel

LOS ANGELES - Nie je to tak dávno, čo táto sexica kajúcne ľutovala nafotenie odvážnych záberov spred ôsmich rokov. Len čo prehrmela búrka okolo jej obnaženého poprsia ešte ako 17-ročnej bábiky, Jessica znova vystavila svoju pýchu na obdiv!

Zdá sa, že v Hollywoode naozaj nie je núdza o ženské celebrity zaťažené na svoje prsia. Zatiaľ čo Eva Mendes ich má na špeciálne príležitosti, vnady Jessicy Biel sú pravdepodobne predurčené pre lačné pohľady opačného pohlavia. Príťažlivá herečka sa totiž opäť nechala nahovoriť na šteklivé zábery pre pánsky magazín. Tradícia?

Bohatý dekolt, dráždivé pózy, sexy čierne minišaty a dokonca ich zvliekanie. To všetko čaká čitateľov časopisu GQ v jeho januárovom vydaní. Atribúty ako práca so svetlom, čierno-biele prevedenie fotografií, zvodný pohľad či šťavnaté pery atraktívnej hereckej hviezdy nenechajú chladným žiadneho obdivovateľa ženskej krásy.

V rozhovore pre spomínaný magazín Jessica s hrdosťou vyhlásila, že je viac ako len sladký prívesok Justina Timberlaka a takisto priblížila svoju cestu k úspechu, ktorá nebola úplne najhladšia a bez zakopnutí. 26-ročná kráska však údajne v očiach verejnosti stále pôsobí ako ten správny druh mladej hviezdičky, ktorá povyšuje profesionalitu nad právo špúliť pery a žúrovať vo veľkom štýle.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu