Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Dráždivá Victoria Silvstedt: Playboy mi dal perfektný život

Victoria Silvstedt Zobraziť galériu (8)
Victoria Silvstedt (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Kvôli modelingu musela držať mučivé diéty, no pózovanie pre pánsky časopis dokázalo oceniť jej veľké prednosti. Teraz má už Victoria za sebou úspešnú kariéru, za ktorú vďačí jedine svojmu polonahému štartu na šteklivých stránkach.

Švédska kráska začala s modelingom v osemnástich rokoch. Doteraz si so zhrozením spomína na hladovanie, ktoré postupovala kvôli vyvinutejšej figúre.

„Nie som ako kostnatá pristávacia dráha, som viac formovaná,“ opisuje pre internetovú stránku femalefirst.co.uk nevhodnosť voľby modelingovej kariéry. Pred viac ako desiatimi rokmi skúsila šťastie v známom časopise Playboy, čo sa nakoniec ukázalo ako najlepšie životné rozhodnutie.

Na otázku, čo ju viedlo k ukončeniu robenia sexi fotiek odpovedá: „Keď robíte pre Playboy a zostanete pri tom, tak už v tom neskôr nie sú žiadne peniaze. Viac dostanete robením serióznejších vecí.“

V súčasnosti má Victoria (34) rozbehnutú firmu navrhujúcu spodnú bielizeň a účinkuje v niekoľkých televíznych show. Na svoje začiatky na titulnej stránke decembrového čísla, ako aj na pracovný kolektív spomína len v tom najlepšom. „Playboy som milovala a nehanbím sa za to, viete, pomohlo mi to nakopnúť moju kariéru. Ale samozrejme som začala robiť po čase iné veci.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu