Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kalisovej divoká noc: Čo hovorí na pikantné zábery nohavičiek Markíza?

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Horúčka sobotňajšej noci! Moderátorka hlavného spravodajstva televízie Markíza Miriam Kalisová (22) sa na afterpárty po Slávikovi poriadne odviazala. A dokonca predviedla vystúpenie, k akému sa neodvážila ani počas šou Let´s Dance 2.

Oddala sa tancu. Miriam Kalisová sa v sobotu večer naozaj dobre zabávala. Na recepcii, ktorá sa konala po skončení priameho prenosu Slávika, jej okrem priateľa Petra Varinského robil spoločnosť aj herec Viktor Horján, muž roka Martin Šmahel a jeho brat Miro.

Práve s poslednou spomínanou trojicou to moderátorka na parkete rozbalila vo veľkom štýle. A to doslova. Počas „zdvíhačiek“ totiž nechtiac ukázala aj svoje čierno-biele kvetinkové nohavičky. Naozaj skvostný pohľad na spodnú bielizeň tváre spravodajskej relácie Markízy.

Keďže je Miriam Kalisová moderátorkou seriózneho mienkotvorného programu, chceli sme vedieť, či kvôli neviazanému žúrovaniu vyvodia v Záhorskej Bystrici následky. Veď jej kolegyňa Marianna Ďurianová dostala v minulosti 60-tisícovú pokutu od vedenia za to, že zapózovala na titulnú stranu istého časopisu s odhalenými ramenami. A to je ďaleko slabšia káva ako nohavičky.

„Určite ju nebudeme sankcionovať. Zábery vznikli pri tanci a určite nebolo jej zámerom, aby sa odhalila,“ zneli slová hovorkyne Markízy Oľgy Dúbravskej, keď sme zisťovali, či dostane aj Miriam finančnú pokutu. V televízii však nevylúčili, že jej dohovoria, aby sa do podobným situáciám vyvarovala.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu