Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Angelina sa zrútila na tlačovke

Angelina Jolie Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vždy krásna a elegantná herečka nie celkom dokonale zvládla tlačovú konferenciu v britskej metropole. Pri spomienke na svoju nedávno zosnulú matku sa trasúcim hlasom len s veľkými ťažkosťami ubránila slzám.

Angelina zrealizovala stretnutie s novinármi kvôli svojmu najnovšiemu filmu s názvom Changeling, v ktorom stvárnila matku uneseného syna - Christine Collins. Príťažlivá herecká hviezda svoju filmovú úlohu venovala spomienke na vlastnú mamu, Marcheline Bertrand, ktorá vo veku 56 rokov podľahla rakovine. Natáčanie spomínanej drámy sa začalo len veľmi krátko po jej smrti v januári minulého roku.

Citlivá Angie si na svoju mamu zaspomínala síce s vlhkými očami, no s obrovskou láskou: "Volala sa Marcheline, ale zvykli sme ju zo srandy volať Marshmallow, pretože bola jednoducho najjemnejšou a najláskavejšou ženou na svete."

Herečku v Londýne počas premietania filmu galantne sprevádzal súčasný partner Brad Pitt. Súdiac podľa výrazu, ktorý Angelina vyčarila pri opúšťaní kina Mayfair, Brad rozhodne vie, ako vrátiť úsmev na krásnu tvár svojej drahej polovičky.







Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu