Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tajomstvo tejto fotky: Rafinovaný pokus o záchranu manželstva?

Anety Dočekalová-Parišková Zobraziť galériu (10)
Anety Dočekalová-Parišková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nevzdáva sa! Na pohľad neúnavný boj Anety Dočekalovej-Pariškovej (35) o priazeň jej manžela pokračoval fotením kalendára, kde plavovláska pózovala ako sexi Lara Croft. Topky.sk odhalili, čo sa skrýva za šteklivými zábermi.

Chyť ma, ak to dokážeš. V takomto stave sa momentálne nachádza manželstvo Dočekalovcov. Záchranným lanom bola tentokrát Lara Croft. Práve predstaviteľka tejto postavy - Angelina Jolie, je podľa našich informácií najobľúbenejšou herečkou Davida Dočekala.

Je to náhoda alebo chce takto nepriamo Aneta zabojovať o svojho muža a ukázať mu, že by stále dokázala uloviť poriadneho chlapa? Tvár jojkárskeho spravodajstva v tom však prekvapujúco žiadnu súvislosť nevidí.

 „Bolo mi to navrhnuté ako alternatíva. Páči sa mi, je odvážna bojovníčka,“ povedala topkám Parišková. Ako sme však ďalej zistili, jednou z možností pre nafotenie kalendára televízie Joj bola aj postava japonskej Geiše. Tú však odmietla.

Preto sme sa jej spýtali, či sa rozhodla pre stvárnenie sexbomby kvôli tomu, že ide o manželovu favoritku. „To od vás počujem prvý krát,“ povedala skôr so strojeným ako úprimným smiechom v hlase.

Zaujímavé je, že inak, ako decentnú sme Pariškovú doposiaľ nevideli. Zdá sa, že túžba dokázať manželovi, že aj pár rokov po tridsiatke je atraktívna a žiadaná, bola dôvodom, prečo sa nechala nahovoriť na fotenie provokačných snímok. „Vždy som túžila mať kompletnú rodinu a to stále platí,“ povedala len nedávno portálu topky.sk. Či bol tento spôsob „zlepenia“ naštrbeného manželstva správny, ukáže až čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu