Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Parišková: David, kde si? Malému už čoskoro porastú zúbky!

Aneta Dočekalová-Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Dočekalová-Parišková

BRATISLAVA – V nákupnom centre sme ju opäť pristihli samu! Manžel moderátorky Anety Dočekalovej-Pariškovej(35), David (32), stále chýba pri najdôležitejších dňoch svojho syna Danielka (4 mes.). Topky.sk sa preto jojkárskej tváre spýtali, ako sa vyvíja otázka rozvodu.

Pani Dočekalovú topky.sk nedávno prichytili spolu so synčekom v istom nákupnom centre. Preto sme ju oslovili s otázkou, ako sa má Danielko. „Malého už svrbia ďasná, aj keď zúbky sa mu ešte netlačia. Nemá ešte žiadny," povedala moderátorka, ktorá na svojho syna nedá dopustiť. „Je to moje slniečko. Pri ňom človek neobsedí. Stále sa s ním musí prechádzať."


Zatiaľ čo malý poklad jej spôsobuje radosť, kvôli manželstvu s českým podnikateľom má na čele vrásky. Ani zďaleka totiž nebolo tým najšťastnejším. Aj keď sú oficiálne ešte stále manželia, už viac ako štvrť roka spolu nežijú. To, čo medzi nimi momentálne je, nemožno považovať už ani za akýkoľvek vzťah.

Hoci majú spoločného synčeka Danielka, ani to ich nespojilo. Skôr práve naopak - viac rozdelilo. David sa nastálo odsťahoval do českej metropoly – Prahy. Uprednostnil prácu pred synom a doteraz o neho nejaví žiadny záujem. A tak je prirodzené, že sa čaká už iba na rozvod. Obaja sa zrejme musia dohodnúť na podmienkach a ukončiť tak „toto trápenie“.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sa topky.sk spýtali Anety, kedy to bude. „Čo sa týka manžela, k jeho osobe sa nebudem vyjadrovať. Rovnako tak ani k tomuto,“ odbila nás pri tejto otázke.

 

Dočekalova jediná starosť o syna - fotka z pôrodnice


Keď sa 29. apríla známemu páru narodil vytúžený synček Danielko, jeho otec zapózoval fotografom pri pôrode, kde sa tváril ako starostlivý otec a manžel. To však bolo iba jediný raz. Viac sa o svoju rodinu evidentne nestará. Aj keď by posielal nejaké financie, tie nenahradia lásku a starostlivosť, ktorú obaja stále potrebujú. 

Pri Anetke nebol ani pred pôrodom, kedy mala dokonca ruku v sadre. Do nemocnice ju musel odviezť brat Adam, ktorý spolu s mamou a otcom stáli aj pri nedávnom krste malého Danielka. „Krst bol fajn. Dokonca Adam šiel aj na spoveď po dlhšom čase a o všetko sa poctivo zaujímal,“ netajila plavovláska. Tu však opäť český podnikateľ chýbal. A nie je pri nich ani teraz...

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu