Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Aneta Parišková ako Lara Croft: Prsia si vypchávať nemusím!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Z moderátorov budú v novom kalendári televízie Joj filmové postavy. Anete Pariškovej (35) prischla Lara Croft. Topky.sk zisťovali, čo s ňou má Aneta spoločné.

V Anetinom prípade sa uvažovalo o dvoch filmových postavách. Nakoniec sa fotila v prezlečení za Laru Croft, ktorú hrala sexbomba Angelina Jolie. „Cítila som sa trochu čudne. Prvýkrát v živote som bola tmavovláska,“ prezradila Aneta. Vlasy jej museli zafarbiť, pretože parochňa vôbec nie je vhodná na účes Lary Croft.

Našťastie botox Aneta absolvovať nemusela. „Zďaleka nemám pery ako Angelina Jolie, ale nepoužila som žiadne „nafukovadlo“, pohrala sa so mnou maskérka,“ dozvedeli sme sa tajomstvo plných pier na fotografiách. S dekoltom to bolo ešte jednoduchšie. „Keďže dojčím, nič sme vypchávať nemuseli,“ so smiechom nám povedala Aneta.

Čo sa týka povahových vlastností, Lara aj Aneta pôsobia ako samostatné silné ženy. Aneta o tom presviedča najmä v poslednej dobe, keď sa s úsmevom stará sama, bez manžela, o svojho syna Danielka. „Môže to vyvolávať rôzne asociácie, ale nechcem to spájať. Výber sa nerobil presne podľa charakterových vlastností,“ presviedčala nás Aneta, ktorá svoje súkromie momentálne nekomentuje.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu