Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Chabroňová: Vyhadzov z STV?

Andrea Chabroňová Zobraziť galériu (8)
Andrea Chabroňová

BRATISLAVA – Príde o prácu?! Pod moderátorkou verejnoprávnej televízie Andreou Chabroňovou (27) sa podľa našich informácii trasie stolička. Ako to vníma bývala milenka niekdajšieho prvého muža STV Richarda Rybníčka?

V kuloároch samotnej verejnoprávnej televízie sa pošepkáva, že po určitých zmenách, ktoré sa nedávno vo vedení STV udiali, by mala o miesto prísť stabilná tvár televízie Andrea Chabroňová. Vyhadzov blondínke hrozil aj v roku 2006, kedy jej zrušili reláciu Blesk. Vtedy to však ustála a v Mlynskej doline ostala pracovať naďalej.

Hoci jej tentoraz žiadnu reláciu televízia zatiaľ nestopla, podľa našich informácii s ňou napriek tomu chce rozviazať pracovnú zmluvu. Spýtali sme sa teda samotnej plavovlásky, či vie o tom, že by mala o svoj flek v estévečkárskych reláciách Relax a Extra prísť. „Netuším. Treba sa spýtať kompetentných. Teraz sa k tomu nebudem vyjadrovať,“ povedala moderátorka.

Na margo Chabroňovej „padáka“ sme oslovili aj hovorkyňu STV Želmíru Habanovú, ktorá však tieto informácie nepotvrdila: „Kategoricky to vylučujeme. Andrea Chabroňová má stabilnú pozíciu a o spoluprácu máme naďalej záujem.“

To či sa chodbové reči nakoniec potvrdia alebo nie, zrejme uvidíme v blízkej budúcnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu