Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Mamba: Vyhadzov! V jednom muzikáli hviezdi... A v druhom ju nechcú!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (11)
Dáša Mamba Šarközyová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Dáša Mamba Šarközyová (20) sa po Fontáne pre Zuzanu mala objaviť aj v prvom hip-hopovom muzikáli s názvom Príbeh ulice. Podľa našich informácií v ňom však dostala červenú!

Nevyhrala tretiu sériu SuperStar, ale vyzeralo to, že z nej bude hviezda. Vo Fontáne pre Zuzanu je Dáša Mamba Šarközyová to najlepšie, čo môžu diváci vidieť. Ďalší muzikálový pokus jej však nevyšiel!

Ako sme totiž zistili, v pripravovanom Príbehu z ulice dostala padáka. „Z muzikálu ju vyhodili. Nechodila na skúšky,“ prezradil nám náš zdroj blízky tvorcom muzikálu.

Samotná Dáša však už pred premiérou Fontány pre Zuzanu naznačovala, že k podobnému scenáru môže dôjsť. „Naozaj neviem, ako budem stíhať dva muzikály aj so školou,“ povedala pre topky.sk Dáša, ktorá študuje na bratislavskej VŠMU. Okrem toho účinkuje aj v jojkárskom seriáli Panelák. Nápor pracovných aktivít sa jej teda nepodarilo zvládnuť.  

To, že je spolupráca s Dášou občas komplikovaná, priznal aj režisér Fontány Karol Vosátko. „Mali sme nejaké strety,“ prezradil. Uvidíme teda, ako bude jej kariéra pokračovať ďalej.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu