Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Koniec športovej kariéry Hamiltona, frajerka Nicole ho odlákala k hudbe!

Lewis Hamilton Zobraziť galériu (13)
Lewis Hamilton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Formula 1 pravdepodobne už čoskoro príde o svoju svetovú špičku, britského jazdca Lewisa Hamiltona (23). Za jeho plánovaným odchodom zo sveta športu sa skrýva priateľka Nicole Scherzinger, ktorá ho ťahá do hudobného šoubiznisu!

Reprezentant stajne McLaren Mercedes a líderka dievčenskej skupiny Pussycat Dolls tvoria pár od osudového stretnutia na minuloročnom odovzdávaní cien MTV v Nemecku. Lewis verí, že v hudobnom priemysle prerazí najmä s pomocou svojej polovičky, ktorej v tomto smere plne dôveruje.

Nicole síce momentálne leží na pleciach zodpovednosť za naplnenie Hamiltonových speváckych ambícií, no vďaka jeho "dobrému hlasu" a láske k hudbe by to mala byť úplná hračka. Podľa jej slov už spolu dokonca začali pracovať na prvých materiáloch: "Lewis napísal pre mňa pieseň a zahral mi ju na gitare."

Úspešný pretekár sa netají tým, že hudbu miluje, oveľa častejšie spieva a hrou na gitare si údajne už vyslúžil nejeden kompliment na adresu svojho muzikálneho umenia. Prvotinu s názvom Mine považuje za veľmi osobnú, hlbokú a plnú emócií: "Je to skutočná skladba, o ktorej viem, že dokáže spojiť ľudí."

Hamiltonov vkus sa nedá nazvať inak ako "z každého rožku trošku". Medzi jeho obľúbenými umelcami totiž figuruje Bob Dylan, Lenny Kravitz či Jimi Hendrix. Lewisovi rozhodne nechýba ani správna dávka sebavedomia a možný neúspech si nepripúšťa: "Bolo mi povedané, že mám celkom dobrý hlas."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu