Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Nová láska u Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (16)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

Hlavná hviezda skupiny Pussycat Dolls Nicole Scherzinger má podľa informácií anglických denníkov novú lásku.

Tou by mal byť britský pilot Formuly 1 Lewis Hamilton. Niekoľko dní po nedeľňajšom víťazstve na Veľkej cene Monaka videli talentovaného jazdca držať sa s Nicole za ruku.

Podporu údajnej priateľky mohol Hamilton cítiť už na pretekoch. Tá ich sledovala s obrovským napätím a zoznámila sa aj s otcom a bratom mladého pretekára. Ako sama priznala, z Lewisa bola nadšená a jej účasť na Veľkej cene by zďaleka nemusela byť posledná.

V interview pre anglického novinára Nicole informáciu, či je alebo nie je Hamiltonovou priateľkou, nepotvrdila. S úsmevom sa však označila za jeho hosťa.

Určite veľmi významného, keď si našla cestu aj na oslavy pretekárovho triumfu. Bola tam vraj jedinou osobou, ktorej venoval pozornosť.

Podľa Daily Mirror dvojica po oslavách odletela na krátku luxusnú dovolenku na ostrov Grenada. Uvidíme Nicole aj 8. júna na Veľkej cene Kanady?



Rozhovor s Nicole Scherzinger na Veľkej cene Monaka


Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton sa spoznali v novembri 2007 na odovzdávaní cien hudobnej stanice MTV. Už vtedy bolo zjavné, že vzájomné sympatie sú na oboch stranách. Médiám však obaja odkázali, že sú vyťažení svojimi povinnosťami a ich vzťah je len priateľský.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu