Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Nicole z Pussycat Dolls je obyčajná klamárka!

Nicole Scherzinger Zobraziť galériu (9)
Nicole Scherzinger (Zdroj: SITA)

LONDÝN - To, že známe tváre šoubiznisu vždy vyzerajú mladšie, ako v skutočnosti sú, naozaj nie je nijakým tajomstvom. Ale ak niekto bez mihnutia oka celé roky o svojom veku klame, to už je veru prisilná káva.

Pravda o tom, koľko má Nicole Sherzinger v skutočnosti rokov, konečne vyšla najavo. Líderka úspešnej dievčenskej kapely Pussycat Dolls sa priznala, že sa po celý čas robila mladšou, ako naozaj je.

Na nezrovnalosti v jej vyhláseniach upozornil denník The Sun. Nicole totiž tvrdila, že je len o päť rokov staršia ako jej 23-ročný priateľ Lewis Hamilton.

Speváčkin dátum narodenia však toto tvrdenie jednoznačne vyvracia. Nicole prišla na svet 29. júna 1978, čo znamená, že prednedávnom oslávila už okrúhle 30. narodeniny. Ktovie, či sa o informáciu, že číslo 28 v kolónke "vek" je už len matnou spomienkou, podelila aspoň so svojim milencom Lewisom. Ten momentálne dominuje na 1. mieste v rebríčku Formuly 1.

Napriek tomu, že Nicole rozhodne nepatrí do starého železa, pieseň s názvom "When I Grow Up" (Keď vyrastiem) z jej úst vyznieva v skutku viac ako ironicky.



Pussycat Dolls - When I Grow Up


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu