Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Hollywoodske celebrity sa stretli v džungli!

Jada Pinkett Smith Zobraziť galériu (10)
Jada Pinkett Smith (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vskutku originálneho privítania sa v nedeľu dostalo hviezdam svetového formátu pred divadlom Mann Village Theatre. Na zelenom koberci totiž prichádzajúcich prominentných hostí zdravili tučniaky a lev Alex!

Myšlienka nápaditého privítania vzišla z dielne štúdia Dreams Work Pictures pri príležitosti premiéry najnovšej animovanej komédie Madagascar: Escape 2 Africa. Veľkolepú udalosť si nenechali ujsť nositelia takých zvučných mien ako Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith s manželom Willom či speváčka Fergie.

O skvelú zábavu sa postarali práve spomínané celebrity, ktoré sa neváhali navliecť do kostýmov roztomilých zvieratiek, ktorým v rozprávke prepožičali hlas. Will Smith tak svojim deťom zatancoval vo veľkých chlpatých ušiach a zvyšní chlapi pobehovali pomedzi nadšený dav v prezlečení za leva a tučniaky.

David Schwimmer, ktorý "nahovoril" žirafu Melman sa vyjadril, že spomínaná postava s ním rozhodne súvisí aj v skutočnom živote: "Myslím, že v období puberty som bol ešte o niečo nemotornejší."

Milovníci animovaných rozprávok plných humoru a dobrodružstva si v kinách prídu na svoje už od 13. novembra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu