Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Odovzdávanie cien Emmy - tajná vojna výstrihov?

Christina Hendricks a Tara Summers Zobraziť galériu (16)
Christina Hendricks a Tara Summers

NEW YORK - Súťaž, ktorá funguje každoročne už od roku 1949 ukazuje zo seba stále viac. Dôvod? Ženské celebrity si toho obliekajú stále menej. Takúto známu fintu už niekoľko rokov využívajú herečky, modelky a iné osobnosti televíznych obrazoviek na zdvihnutie svojej popularity.








Odovzdávanie cien Emmy -
Zobraziť galériu (16)
Tohtoročnú neoficiálnu súťaž o najsexy výstrih s poprsím antickej bohyne jednoznačne vyhráva rusovláska Christina Hendricks (30). Nie príliš známa herečka pôvodom zo štátu Tennessee účinkovala už v množstve filmov a seriálov, kde však väčšinou stvárnila len okrajové postavy. Pokiaľ sa vám chce zaloviť v pamäti, zahliadnuť ste ju mohli v niektorých dieloch u nás známych seriálov ako Tru Calling a Pohotovosť. Upriamiť na seba pozornosť miliónov ľudí sa jej teda podarilo až tento rok.
A čomu môže ďakovať za svoj momentálne vzplanutý úspech? Bezpochyby výberu vhodných šiat, kvalitnej podprsenky a v neposlednom rade aj nekonečne štedrej matke prírode.
Odovzdávanie cien Emmy -
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: SITA)
Na druhom mieste pomysleného rebríčka sa v srdciach divákov nepozerajúcich na farbu očí umiestnila britská herečka Tara Summers (29). Momentálne účinkuje v seriáli Boston Legal, ktorému vďačí za svoju nomináciu. Aj Tara pri výbere šiat vsadila na svoju ženskosť od pása vyššie, ktorú sa ani z nemalej diaľky nedá prehliadnuť. A výsledok? Však posúďte sami!
Odovzdávanie cien Emmy -
Zobraziť galériu (16)
Na akciu sa dostavili aj známejšie tváre ako Eva Longoria Parker (33), ktorej výber šiat je síce zaujímavým námetom na stvárnenie vianočnej salónky, no na ten červený koberec sa akosi nehodí...
Odovzdávanie cien Emmy -
Zobraziť galériu (16)

Modelka Heidi Klum (35) zvolila decentnú čiernu, ktorou sa za normálnych okolností nedá nič pokaziť. Keď však ide o tvrdú vojnu dokonalých výstrihov, treba so sklamaním uznať, že ten jej odhaľuje akurát tak nejaké rezervy.

Odovzdávanie cien Emmy -
Zobraziť galériu (16)
Hoci sa Evengeline Lilly (29) súťaže obrovských výstrihov rozhodla zrejme radšej nezúčastniť, zazlievať jej to nemožno. Jej výber dlhých šiat možno jednohlasne hodnotiť ako ukážkový. Jedna z hlavných protagonistov úspešného amerického seriálu LOST napriek záplave výstrihov na akcii určite dlho nezvestná nezostane.

Pokiaľ vás zaujíma ako pokračuje vojna výstrihov, pozrite si našu galériu. Hodnotenie je len na vás...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu