Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Katastrofálna popôrodná premiéra Aguilery: Stratila módny vkus!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (10)
Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Americká speváčka Christina Aguilera (27) opäť šokovala. Na charitatívnom koncerte s názvom Africa Rising sa minulý týždeň predviedla v nevkusnom outfite, ktorý mal od súčasných módnych trendov poriadne ďaleko.

Ikona hudobného neba počas spomínaného večera všetkým ukázala, že skvelá forma jej rozhodne nechýba. Len desať mesiacov ubehlo odvtedy, čo dala život svojmu prvému synovi Maxovi a už sa opäť pýši sexi krivkami. Z nepochopiteľných dôvodov ich však zahalila do prapodivnej módnej kombinácie, čím celkový dojem iba pokazila.

Spievajúca blondínka sa na svojom prvom vystúpení od pôrodu objavila v tope s dlhými rukávmi, ktorý hýril nielen geometrickými vzormi, ale i všetkými farbami. Pravdepodobne po vzore Victorie Beckham si k nemu "doladila" čierne latexové legíny a po červenom koberci sa prechádzala vo fialových sandáloch na vysokom opätku.

Prekvapivú farebnosť do života Christiny vniesol práve synček, ktorý zároveň inšpiroval jej nový album. Po koncerte, ktorým prítomných fanúšikov dostala do varu, prezradila: "Celý album je o farbe a živote. Pre Maxa je všetko ihrisko - farebné a zábavné."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu