Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi odhalenia na premiére Fontány pre Zuzanu!

Odvážne trio: Partlová, Puškárová a Filanová. Zobraziť galériu (11)
Odvážne trio: Partlová, Puškárová a Filanová.

BRATISLAVA – Viac, ako samotná premiéra muzikálu, ohúrili prítomné dámy. Jedny odhalili chrbát, iné nohy. Niektoré však pri pózovaní fotografom už také odvážne neboli!

Dámy sa na premiéru vychystali tak, ako sa patrí. Najslávnostnejšie šaty predviedla predstaviteľka Zuzany Mirka Partlová. Vysoký rozparok odhaľoval jej ľavú nohu, pred naším fotografom však nemala problém vyliezť na klavír a ukázať obe nohy.

Na počudovanie, menej odvážna bola Erika Judínyová. „To ma idete fotiť aj odzadu?“ neveriaco sa pýtala fotografov. Žeby nerátala s tým, že jej odhalený chrbát bude pútať pohľady?


Podobne reagovala aj ďalšia dáma s odhaleným chrbtom. „Mňa, starú babu chcete fotiť?“ žartovala Inge Filanová - manželka Borisa Filana. Všetci prítomní sa však zhodli, že vyzerala výborne.


Najviac asi prekvapila Zlatica Puškárová, ktorá v politickej relácii často pôsobí dosť konzervatívne. Na premiéru však vytiahla ultra minišaty a sieťované pančuchy. „Nevedela som, čo si mám obliecť,“ so smiechom komentovala svoj výber.

Minišaty vytiahla aj priateľka choreografa Jara Bekra, herečka Monika Hilmerová. S priateľom sa však akosi nezladili. Jaro je známy tým, že obleky mu príliš nevoňajú.

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu