Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Penélope Cruz poštvala proti sebe ochrancov zvierat!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (11)
Penélope Cruz (Zdroj: SITA)

BARCELONA - Tmavovlasá kráska Penélope Cruz (34), to tentoraz poriadne prehnala. Jej nový toreadorský film Manolete okamžite vzbudil masový protest odporcov býčích zápasov a úbohá herečka zrazu nemá jasno v tom, s ktorou stranou vlastne sympatizuje! Žeby len jednoducho nevedela dodržať slovo?

Sexica so španielskymi koreňmi si vyslúžila obrovskú pochvalu od množstva priaznivcov toreadorského umenia. Vďaka tomu, že sa predstavila hneď v hlavnej úlohe, spomínaný film mnohí nadšenci nenazývajú inak ako "la fiesta nacional" (národná slávnosť).

Americká skupina bojujúca za práva zvierat, ktorá si hovorí "Ľudia za morálne zaobchádzanie so zvieratami", však už správaním herečky taká nadšená nie je. Jej členovia totiž všade vehementne vyhlasujú, že Penélope podpísala petíciu, ktorou žiadajú zrušenie býčieho festivalu v meste Pamplona.

Cruzová však ihneď poprela akúkoľvek spojitosť medzi jej menom a petíciou podobného charakteru. Aby toho nebolo málo, vynorila sa aj informácia o tom, že herečkin otec bol veľkým fanúšikom festivalu San Farmin, ktorý sa vďaka novele Ernesta Hemingwaya stal oslavou býčích zápasov.

Romantická dráma, v ktorej si po Penélopinom boku zahral pianista Adrien Brody, tak v súčasnosti okrem vášne zažíva i zúrivý antitoreadorský lobbing. Jeho protagonisti zaryto tvrdia, že príťažlivé hollywoodske hviezdy velebia krutý šport.






Upútavka z filmu Manolete


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu