Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Penélope Cruz: Manželstvo je nanič!

Penélope Cruz Zobraziť galériu (40)
Penélope Cruz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Španielska kráska z Hollywoodu Penélope Cruz verí na lásku. Nevie si bez nej predstaviť život. A hoci je rodinne založená a miluje deti, nedokáže si predstaviť, že by sa vydala. Podľa hviezdy filmu Volver je totiž táto inštitúcia nanič!

Penélope teraz randí so svojím krajanom a Oscarovou hviezdou Javierom Bardemom. Rovnako ako jej mexická kamarátka Salma Hayek, túži mať v budúcnosti deti, ale zrejme bude žiť s otcom svojho potomka „na divoko“, pretože štátom či bohom posvätené zväzky neuznáva.

„Veľmi rada by som raz mala deti, ale nie teraz. Neviem, či verím v manželstvo. Verím v rodinu, lásku a deti. Záleží od situácie, ale v súčasnosti som si nie istá tým, na čo manželstvo vlastne je,“ vyhlásila Penélope.

Rovnakej mienky je aj jej kamarátka Salma Hayek. Hoci minulý rok porodila dcéru, ktorú počala s priateľom Francoisom-Henrim Pinaultom, do manželstva sa nehrnie. „Necítim potrebu vstupovať do manželstva. Človek chce zostarnúť s niekým, kto mu bude partnerom a s kým chce mať deti. My to všetko máme. Niektorí ľudia potrebujú ten záväzok. My si možno len urobíme oslavu!“ tvrdí filmová Frida.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu