Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Penélope Cruz: Má nového priateľa?

Penélope Cruz Zobraziť galériu (17)
Penélope Cruz

NEW YORK - Na filmový festival v New Yorku prišla španielska kráska Penélope Cruz s kolegom zo svojej rodnej krajiny. Tridsaťtriročná hviezda filmu Volver sa stískala a muchlovala s hercom Javierom Bardom. Či išlo len o bežný „španielsky“ prejav priateľstva citov alebo skutočnú lásku, sa zatiaľ nevie.

Každopádne konzervatívni Američania boli trochu zmätení, keď Penélope držala Javiera za ruku, tu a tam ho bozkávala na tvár a túlila sa k nemu. Lenže za Atlantikom si priatelia na privítanie maximálne potrasú rukou, zatiaľčo v Španielsku sa aj muži pri stretnutí vrúcne bozkávajú a objímajú.

„Veľmi uvoľnene sa dotýkali. Držali sa za ruky, keď si mysleli, že ich nikto nesleduje, a ona ho bozkávala na tvár a on ju držal okolo pásu,“ zveril zdroj denníku New York Post.

V sobotu v noci sa potom Penélope s Javierom pripojili k Bonovi z U2 na hornom Manhattane, kde prebiehala párty k premiére filmu No Country For Old Men.

Cruz je teraz nezadaná. Pred pár týždňami sa špekulovalo o tom, že sa to dáva opäť dokopy so svojím ex-partnerom Orlandom Bloomom. Niekoľko dní spolu trávili v Londýne, kde si Penélope zháňala dom a britský rodák jej s výberom pomáhal.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu