Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Javier Bardem: Matka ho dotlačila do sobáša s Penélope Cruz!

Javier Bardem požiadal o ruku Penélope Cruz. Zobraziť galériu (35)
Javier Bardem požiadal o ruku Penélope Cruz. (Zdroj: Profimedia)

BARCELONA - Na obzore je ďalšia svadba celebrít. Čerstvý držiteľ Oscara Španiel Javier Bardem (39) požiadal o ruku svoju krajanku Penélope Cruz (33). Herec tak urobil počas dovolenky vo Francúzsku a to dokonca na naliehanie svojej matky! Svadba by mala byť v priebehu roka.

O španielskych mužoch sa hovorí, že matky na nich majú silný vplyv, ktorý nepoľaví ani v dospelosti. Zrejme to bude aj prípad už takmer štyridsiatnika Javiera, ktorý ešte aj po prevzatí Oscara vo februári nezabudol poďakovať prítomnej mamičke Pilar. Tá ho teraz „dotlačila“ do sobáša s krásnou Penélope. „Pilar si zobrala svojho syna nabok a povedala mu: ´Čo sa s tebou deje? Ona je pre teba skvelá! Ty ju miluješ, ona ťa miluje. Zoberte sa!´“ prezradil hercov kamarát.

Penélope a Javier začali randiť vlani počas nakrúcania v Barcelone. Prvýkrát sa verejne spolu objavili v októbri na filmovom festivale v New Yorku. „Chytili sa za ruky, keď sa im zdalo, že ich nik nevidí. Ona ho pobozkala na líce a on ju objal,“ opísala svedkyňa ich tajné „obchytkávania“.

Penélope môže za požiadanie o ruku poďakovať svoje budúcej svokre.
Javier Bardem: Matka ho
Zobraziť galériu (35)
 (Zdroj: Profimedia)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu