Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Kuly nosí smolu!

Kuly krstí nové CD Michala Chrenka. Zobraziť galériu (11)
Kuly krstí nové CD Michala Chrenka. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Ako krstný otec sa zatiaľ príliš neosvedčil! Reč je o spevákovi z Desmodu Máriovi Kollárovi alias Kulym (37).Ten sa v stredu stal krstným otcom debutového albumu Michala Chrenka. Kuly sa obával, že rovnako, ako jeho predchodcom, ktorým krstil CD, neprinesie potrebné šťastie, aby bol ich hudobný počin úspešný.

Populárny spevák Kuly si rolu krstného otca vyskúšal už niekoľkokrát. Okrem spomínaného Chrenkovho krstu, ktorý prebehol v stredu v bratislavskom klube, krstil debutový album aj striebornej finalistke prvej série SuperStar Martine Šindlerovej.  

A nielen jej, ale aj spevákovi Zacharymu. Ich albumy však veľký úspech podľa Kulyho nemali. Preto Chrenka dopredu upozornil, aby si to rozmyslel.

Topky.sk sa Chrenka spýtali, prečo si vybral za krstného otca práve Kulyho. „Kuly patrí medzi najlepších spevákov na Slovensku, tak preto som ho oslovil,“ prezradil spevák a pokračoval: „Jeho reakcia bola, že jasné, v pohode. Len ma upozornil, že krstil viacero albumov, ale tie sa nepodarili. Povedal som, Kuly, nevadí, príď mi to pokrstiť a ja budem prelomový. Dúfam, že sa mi zadarí. Preto som mu to CD dal trikrát opľuť.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu