Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Kulyho odpoveď na manželskú krízu: Opustil republiku!

Zobraziť galériu (15)
(Zdroj: Peter Frolo)

NITRA/BRATISLAVA – Spevák Mário Kuly Kollár (37) prežíva v súkromí ťažké obdobie. V súvislosti s jeho manželstvom sa totiž čoraz častejšie skloňuje slovíčko rozvod. Hudobník si včera zbalil kufre a odišiel do Talianska!

Manželská kríza lídra Desmodu sa už prevalila aj na verejnosť. Kuly sa napriek tomu rozhodol, že nezruší vystúpenie v Taliansku. „Nemôžem sa vykašľať na koncerty. Okrem toho si chcem vyvetrať hlavu,“ povedal nám dôvod, prečo v ťažkých chvíľach nezostal s rodinou.

Ako sme sa však dozvedeli, slovo „rozvod“ u Kollárovcov ešte nepadlo. „Zostávam pri rodine,“ tvrdí Kuly. Jeho slová potvrdzuje aj dobre informovaný zdroj blízky kapele. „Je to bežná kríza. Mário je 250 dní v roku mimo domu a je logické, že manželka má otázky, ako napríklad prečo nie si doma na Vianoce, prečo si nebol pri prvom dni svojho syna v škole...“ dozvedeli sme sa.

Kuly sa evidentne trápi, pretože za týždeň schudol osem kilogramov. Pár dní mimo republiky mu preto zrejme prospeje. „Zostaneme v Merane do nejakého štvrtku – piatku,“ prezradil nám.

Do Talianska sa kapela vybrala úplne novým sponzorským autom. „Vyhovuje nám, čo sa týka kapacity. Môžeme tam naložiť všetku aparatúru, odnesie nás to všetkých a je to pohodlné,“ vymenoval Kuly prednosti nového auta.

Fotografie z jeho prevzatia si môžete pozrieť v GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu