Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sharon Stone: Synovi chcela pichnúť botulotoxín!

Sharon Stone Zobraziť galériu (9)
Sharon Stone

LOS ANGELES - Boj o poručnícke právo, ktorý momentálne v súdnej sieni podstupuje herečka Sharon Stone (50), sa čoraz viac vyostruje. Svojím posledným nápadom sa však pravdepodobne postarala o to, že adoptovaného syna Roana (8) tak skoro do svojej opatery nezíska.

Zdá sa, že Sharon napriek svojmu zrelému veku rozhodne nie je pripravená zvládnuť výchovu osemročného chlapca. Nedávno jej totiž začala prekážať aróma Roanových chodidiel, o ktorých tvrdila, že smrdia. Riešenie, ktoré navrhla, však vyrazil dych i samotnému sudcovi.

Namiesto parfumovaných krémov či sprejov na nohy herečka videla riešenie v zázračných botulotoxínových injekciách, ktoré mali byť aplikované priamo do chodidiel úbohého chlapca. Sharon má pravdepodobne s Botulotoxínom vynikajúce skúsenosti, pretože vypínací efekt na jej tvári je naozaj viditeľný. Prečo však chcela použiť túto látku bojujúcu proti vráskam na odstránenie "zápachu" nôh, si môžeme len domýšľať.

Súd okamžite reagoval tým, že Sharonine rodičovské schopnosti označil za neakceptovateľné a jej návrh na obnovenie Roanovho poručníctva bez mihnutia oka zamietol. V predbežnom vyjadrení rozhodnutia losangelského súdu sa píše, že: "Matka javí neadekvátny postoj v mnohých zdravotných otázkach týkajúcich sa Roana."

Chlapec tak naďalej zostáva v opatrovníctve svojho otca Phila Bronsteina (57), ktorý dohliada na to, aby Roan nosil ponožky a správne používal deodorant na nohy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu