Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ďurovčíkové milostné avantúry: Jano, s kým vlastne chodíš?!

Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (5)
Ján Ďurovčík (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tanečný choreograf a režisér Ján Ďurovčík (37) je známy tým, že „miluje“ tanečnice! Po jeho boku sa ich už vystriedalo niekoľko, ale ani jednu oficiálne verejnosti nepredstavil. Topky.sk sa ho preto spýtali, ako je to momentálne s jeho milostným životom.

Nedávno sa totiž v istom týždenníku objavila informácia, že sa Ján Ďurovčík rozišiel so svojou priateľkou - tanečnicou Timeou. Párik vraj už zdieľal aj spoločnú domácnosť. Spýtali sme sa ho teda, či je naozaj sám.

„Nie je to pravda. Už rok aj pol sú informácie týkajúce sa môjho súkromia mylné,“ prekvapil nás Ďurovčík odpoveďou a pokračoval: „Toto nie je stránka môjho života, ktorú by som akokoľvek komentoval.“

O choreografovi sa v mediálnych kruhoch pošuškáva, že je „zaťažený“ na štíhle, ba priam vychudnuté krásky. Spájali ho s desiatkami žien, z ktorých väčšina boli tanečnice. On však akékoľvek vzťahy popieral. Dokonca sa ani v spoločnosti nikdy neukázal s partnerkou. Vždy sa tváril ako starý mládenec. Podľa našich informácii mal v minulosti dlhoročný vzťah s baletkou Nikoletou Rafaelisovou.

Pred rokom ho istý denník prichytil s blondínkou Martinou Kerteszovou (28), s ktorou mal vraj trojročný vzťah. Vyzeralo to, akoby ju zámerne celé tie roky tajil. Bola to sólistka SĽUK-u a formácie GASP, s ktorou vraj dokonca býval v jeho luxusnom dome.

Nedávno sa objavili špekulácie, že jeho najnovšou „múzou“ je mladá herečka Nela Pocisková (17), ktorú objavil pre muzikál Neberte nám princeznú. Nela sa ako jedna z mála objavila aj na nedávnom otvorení jeho nového divadla.

To, či má momentálne Ján Ďurovčík priateľku, vie asi iba on sám.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu