Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Švajda a Ďurovčík: Ich futbal skončil divokou pánskou jazdou!

Markizácky moderátor si nechal od jednej z polonahých slečien vytetovať niečo na nohu. Zobraziť galériu (3)
Markizácky moderátor si nechal od jednej z polonahých slečien vytetovať niečo na nohu.

BRATISLAVA/HUMENNÉ - Poriadne to roztočili! Markizácky moderátor Patrik Švajda (35) a choreograf Ján Ďurovčík (37) sa pred pár týždňami zúčastnili na futbalovom turnaji v Humennom. Prípravu na svoj športový výkon si spríjemnili deň predtým na miestnej diskotéke.

Spoločnosť im robilo niekoľko polonahých sexi dievčat, s ktorými sa obaja odviazane zabávali celú noc. Čo na Patrikov nočný záťah hovorí Zlatica? Vedela vôbec o tom?

Víkend na východnom Slovensku si pred viac ako mesiacom Patrik Švajda spríjemnil hraním futbalu, ale aj návštevou miestnej diskotéky. A poriadne sa na nej odviazal. Novému Času sa podarilo na stránke www. vipzone.tv objaviť fotografie, na ktorých sa Patrik zabáva s polonahými promotérkami. Nechal si od nich potetovať nohu a jeho futbalového kolegu Jána Ďurovčíka dokonca vyzliekli do pása. A to všetko bez jeho milovanej Zlatky!

„Dobrí boli, dobrí, až do záverečnej. Bavili sa normálne, páčilo sa im tam,“ prezradil zdroj Nového Času, ktorý sa tiež zúčastnil na tejto akcii v Humennom a dodal, že toho obaja dosť popili. Švajda a Puškárová sú spolu viac ako šesť rokov a ako Patrik Novému Času prezradil, pred svojou polovičkou nemá vraj žiadne tajomstvá.

„Áno, boli sme na diskotéke v Humennom, bolo to deň pred futbalovým turnajom. Pravidelne chodíme na futbalové turnaje na východ - je to Westton Cup a chodíme tam aj na diskotéky, to je celé. Boli sme tam celý futbalový tím a pravidelne sa na diskotéke zabávame,“ prezradil moderátor, ktorý na otázku, či o pánskej jazde povedal svojej priateľke, stroho odvetil: „Samozrejme.“

Švajdove slová potvrdila aj Zlatka: „Neviem, ale určite mi spomínal, že bola dobrá zábava, lebo oni tam chodia každý rok. Neočakávam žiadne šokujúce fotografie. Spomínali, že boli na diskotéke, a že nejaké tetovania, či čo im tam dávali, to neviem. Ale s Jánom je určite vždy dobrá zábava a oni sa vždy radi odviažu.“ A prečo Zlatica nešla s ním? „Nešla som na východ, pretože som moderovala akciu v Bratislave. Myslím si, že treba, aby aj muži išli sami na nejaké takéto svoje akcie, nemám s tým žiadny problém,“ priznala plavovláska. A ako si na večer so Švajdom spomína jedna z polonahých promotérok?

„Bola som tam pracovne. Poslali ma naliať vodku a predstavovať ju aj moderátorovi. Kedže tam bol fotograf, urobili sme si spoločnú fotku. To bolo celé naše stretnutie. Nemalo to nijaké pokračovanie,“ povedala mladá dievčina, ktorá sa viacej o stretnutí nechcela rozprávať.



Sexi plavovláska oboch pánov evidentne zaujala a celý večer sa s ňou výborne zabávali.

Švajda a Ďurovčík: Ich
Zobraziť galériu (3)




Na diskotéke v Humennom sa Patrik Švajda s Jánom Ďurovčíkom výborne zabávali v spoločnosti sexi dievčat.

Švajda a Ďurovčík: Ich
Zobraziť galériu (3)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu